U bent hier: Exposanten » Exposantennieuws

Exposantennieuws

Pfs+ hardhoutschroef met dubbele draad

De nieuwe pfs+ hardhoutschroeven met dubbele draad (PWDTG) kunnen gebruikt worden met allerlei soorten (hard)hout, composietplanken, bamboe, ... De draad onder de kop bevestigt de terrasplanken permanent aan de onderconstructie en vermindert kraakgeluiden.

“XTREME” chemisch anker

Het nieuwe “Extreme Performance” chemisch anker van SMART, Pure Epoxy “XTREME” S-IRE, heeft Europese Technische Goedkeuringen voor gebruik in gescheurd beton en in achteraf aangebrachte wapeningsstaven.

METAFRANC : sterke merken met doeltreffende presentatietechnieken

Ontdek onze talrijke nieuwigheden op onze stand!

Eglo Connect

KRUK LOMBOK

LOOPPLANK

Hapax Fixing Pro

Hapax Fixing Pro is een volledig onzichtbaar, innovatief en vooral snel te plaatsen bevestigingssysteem voor houten terrasplanken dat bijdraagt aan de esthetiek en levensduur van uw terras.

VASP innoveert met BLUE DOLPHIN TAPE op Belgische markt

TURBO SMART

pgb-Europe nv heeft onder de merknaam SMART een volledig nieuwe en innovatieve range aan betonschroeven uitgewerkt: de TURBO SMART betonschroeven. Met maar liefst 2 ETA's, een voor gescheurd beton (optie 1) en een voor meervoudig gebruik in niet-structurele toepassingen (ETAG001-6) gaan deze schroefankers geen enkele uitdaging uit de weg.

COLLECTIE FLAT

LS Nav gecertificeerd door Microsoft

De retail markt is voortdurend in beweging en de concurrentie neemt alsmaar toe. Vandaag de dag worden retailers geconfronteerd met een toenemend aantal uitdagingen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Terwijl traditionele winkels worden omgevormd tot showrooms, neemt de e-commerce groei alsmaar toe.

ANTI-SKID

MASK' van MAISON DÉCO

Gedaan met je kamers in een werf veranderen wanneer je een oude tegelvloer wilt vernieuwen. Dankzij MASK' krijg je een vlakke betonnen vloer zonder je tegels te moeten uitbreken…

COLLECTIE URBAN FOOD

De revolutionaire terras I-CLIPS

De BURGER is blij met haar nieuwe revolutie op het terras, wereldwijd gepatenteerd in te voeren, en heeft de wedstrijd gewonnen van de wervelkolom. Een clip terras helemaal zonder schroeven.

DESIGN VOCHTVRETER

Maak van uw DESIGN VOCHTVRETER een bijzondere blikvanger !

Hapax wiggen

Ontdek ons aanbod aan ultrabestendige wiggen voor een nauwkeurige plaatsing van 1 tot 80 mm! Gemaakt van polymere materialen en daardoor zijn ze weerbestendig, innoverend en kunnen ze niet rotten.
  • Aquaplan
  • bruynzeel
  • febin
  • husqvarna
  • metafranc
  • soudal
  • tec7