U bent hier: Exposanten » Exposantennieuws

Exposantennieuws

Witte Verf Professionnel

Verf op waterbasis van professionele kwaliteit voor muren, plafonds en balken.

Orthex SmartStore Dry

Speciaal ontworpen voor uitdagende omstandigheden! SmartStore Dry is ideaal voor veilige opslag op de zolder, kelder, buitenhuisje, boot of caravan. Dry is ook een uitstekende keuze voor opslag en vervoer van voedsel en vloeistoffen. Bescherm uw materiaal tegen insecten, stof en vocht. Deze box is leverbaar in 3 verschillende maten en garandeert 10 jaar garantie.

Witte Verf REnovatie Woonkamer - Slaapkamer - Gang

Verf geschikt voor het eenvoudig renoveren van alle ondergronden.

TURBO SMART

pgb-Europe nv heeft onder de merknaam SMART een volledig nieuwe en innovatieve range aan betonschroeven uitgewerkt: de TURBO SMART betonschroeven. Met maar liefst 2 ETA's, een voor gescheurd beton (optie 1) en een voor meervoudig gebruik in niet-structurele toepassingen (ETAG001-6) gaan deze schroefankers geen enkele uitdaging uit de weg.

Witte Verf Renovatie Keuken - Badkamer

Verf geschikt voor het eenvoudig renoveren van alle ondergronden in vochtige ruimtes.

Verf Easy Fashion

Een dekkende vernis om eenvoudig meubels en houtwerk binnen te vernieuwen. Een palet van strakke, trendy kleuren die ontworpen werden voor het inspireren van de decoratieve verlangens en vernieuwend door de meest eigentijdse kleuren te combineren.

ANTI-SKID

Verf Easy Colours

Voor het decoreren en makkelijk vernieuwen op alle soorten ondergrond buitenshuis. Een waaier aan trendy en harmonieuse kleuren, ontworpen om de decoratieve verlangens te inspireren en te vernieuwen door de meest voorkomende kleuren te combineren.

Hapax Fixing Pro

Hapax Fixing Pro is een volledig onzichtbaar, innovatief en vooral snel te plaatsen bevestigingssysteem voor houten terrasplanken dat bijdraagt aan de esthetiek en levensduur van uw terras.

Premium Alu-Design trapladders

Design gecombineerd met functionaliteit

KRUK LOMBOK

MASK' van MAISON DÉCO

Gedaan met je kamers in een werf veranderen wanneer je een oude tegelvloer wilt vernieuwen. Dankzij MASK' krijg je een vlakke betonnen vloer zonder je tegels te moeten uitbreken…

Nieuw van WD-40 Specialist: Roestwerende Slotspray!

Hapax wiggen

Ontdek ons aanbod aan ultrabestendige wiggen voor een nauwkeurige plaatsing van 1 tot 80 mm! Gemaakt van polymere materialen en daardoor zijn ze weerbestendig, innoverend en kunnen ze niet rotten.

Orthex SmartStore Compact

Clever solutions for modern living

De revolutionaire terras I-CLIPS

De BURGER is blij met haar nieuwe revolutie op het terras, wereldwijd gepatenteerd in te voeren, en heeft de wedstrijd gewonnen van de wervelkolom. Een clip terras helemaal zonder schroeven.

Orthex SmartStore Pro

Be unbreakable!

Houtbeits Buiten Trendy Style

Bestemd voor het beschermen van buitenhout dat blootgesteld wordt aan verschillende weersomstandigheden.

LS Nav gecertificeerd door Microsoft

De retail markt is voortdurend in beweging en de concurrentie neemt alsmaar toe. Vandaag de dag worden retailers geconfronteerd met een toenemend aantal uitdagingen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Terwijl traditionele winkels worden omgevormd tot showrooms, neemt de e-commerce groei alsmaar toe.

Pfs+ hardhoutschroef met dubbele draad

De nieuwe pfs+ hardhoutschroeven met dubbele draad (PWDTG) kunnen gebruikt worden met allerlei soorten (hard)hout, composietplanken, bamboe, ... De draad onder de kop bevestigt de terrasplanken permanent aan de onderconstructie en vermindert kraakgeluiden.

DESIGN VOCHTVRETER

Maak van uw DESIGN VOCHTVRETER een bijzondere blikvanger !

Badkamer accessoires Vacuum-Loc Quadro: bevestigen zonder boren

Een vacuüm-systeem dat écht werkt en niet van de muur valt !

Nieuwe Tuinazijn en vernieuwde Urinax bij Fabel

Fabel pakt uit met een nieuwigheid voor de tuin: Tuinazijn. Daarnaast is het Urinax-gamma in een nieuw kleedje gestoken.

Eglo Connect

Beits Easy Relook

Maakt het mogelijk om snel en eenvoudig tuinhout te renoveren zoals bijvoorbeeld een tuinhek.

Parketvernis Urban Style

Beschermt het hout en zorgt voor een moderne, dekkende afwerking. Ideaal voor het renoveren van oude parketten in oude fabrieken en lofts.

“XTREME” chemisch anker

Het nieuwe “Extreme Performance” chemisch anker van SMART, Pure Epoxy “XTREME” S-IRE, heeft Europese Technische Goedkeuringen voor gebruik in gescheurd beton en in achteraf aangebrachte wapeningsstaven.

VASP innoveert met BLUE DOLPHIN TAPE op Belgische markt

METAFRANC : sterke merken met doeltreffende presentatietechnieken

Ontdek onze talrijke nieuwigheden op onze stand!

COLLECTIE URBAN FOOD

SPEEDWOOD CIRKELZAAGBLAD

Multi functionele Carbide slijpschijf voor haakse slijper – ideaal voor hout

LOOPPLANK

Boorhamer HD50

Beste prijs kwaliteit - Boorhamer

OVNI BLOCKYSTAR deurstop + all-in-one deurwig

Blockystar stopt, beveiligt en beschermt deuren en ramen (8 in 1) In de deuren Als buffer en beschermer Blockystar fungeert als deurstop, waardoor de deur beweegt en beschermt tegen muren of meubels, maar vermijdt het openen of sluiten van de deur. Lockystar behoudt de deuren aan de scharnieren In de Blockystar scharnieren wordt de deur geopend. Het verbetert de kinderveiligheid. Dankzij de mogelijke positionering in hoogte kunnen de kinderen (en de dieren) het niet bereiken om het te verwijderen. Blockystar wordt op de grond geplaatst, gebruikt als deurwig, waardoor de deuren volgens de gewenste openingshoek worden geopend. De openingshoek van de deur wordt bepaald door de gebruiker. Op ramen Als raamstop en beschermer Blockystar fungeert als een raamstop, terwijl de beweging van ramen mogelijk maakt. Blockystar dient als een stop die de opening van het raam toelaat, terwijl de muren of het meubilair worden beschermd en om de klikken van de ramen te voorkomen. Op de handgreep wordt voorkomen dat het handvat van de ramen de muren of meubels beschadigt. Geplaatst in het houtwerk voorkomt het dat de ramen sluiten. Als de deur vasthouden In de Blockystar scharnieren wordt de deur geopend. Het verbetert de kinderveiligheid. Dankzij de mogelijke positionering in hoogte kunnen de kinderen (en de dieren) het niet bereiken om het te verwijderen. Hoe kan ik het gebruiken? Naast het gebruikelijke gebruik van deur- of raamhouders kan Blockystar u helpen bij: Bescherm kinderen (of volwassenen) door te voorkomen dat ze hun vingers of handen knijpen (bovendien, als Blockystar in de bovenste positie staat, kunnen de kinderen het niet verwijderen). Gebruiksvriendelijk voor ouderen omdat ze de deuren niet moeten openen, Blockystar zal de deuren open houden. Hulp bij huiswerk: ventilatie van het huis, snelle droging van vloeren ... Waarom Blockystar werkt Dankzij het rechthoekige ontwerp van driehoekig driehoek en zijn fabricage-apparatuur, hoe groter de vervorming van de Blockystar, hoe groter de retentiekracht. De uitleg is als volgt: Om zijn oorspronkelijke vorm te herstellen, heeft Blockystar een kracht die in strijd is met die welke wordt uitgeoefend voor zijn vervorming. In het algemeen wordt de grootste retentiekracht van de Blockystar verkregen wanneer de inbouwzijde in contact staat met de grond of de muur.

Nieuwe Tuinazijn en vernieuwde Urinax bij Fabel

Fabel pakt uit met een nieuwigheid voor de tuin: Tuinazijn. Daarnaast is het Urinax-gamma in een nieuw kleedje gestoken.

COLLECTIE FLAT

Haakse Slijpschijf 1351

Haakse Slijpschijf 1300 W
  • Aquaplan
  • febin
  • metafranc
  • soudal
  • tec7
  • Calodar
  • Van Marcke GO
  • Distrilog
  • Comeos
  • Allfields